Slevový magazín

325 článků

Zázrak jménem henna

Asi každá z nás touží po hřívě hustých, zdravých a krásných vlasů. Přesto dobrovolně podstupujeme kadeřnické procedury v podobě chemického barvení, abychom docílily vytouženého odstínu. Chemie však funguje na principu odstranění ochranné vrstvy vlasu, aby ten pak snadněji absorboval barvu. Tím pochopitelně naše hřívá trpí, stává se lámavější, třepivou a bez lesku. Existuje tedy nějaký způsob, jak dosáhnout krásné barvy a zároveň poskytnout našim vlasům potřebnou péči? Řešení existuje a jmenuje se henna.

Arkády Beauty Days

 V Arkádách Pankrác se konají Beauty Days, dny plné krásy a jarní svěžesti. Přijďte se přesvědčit, že vypadat a cítit se skvěle může být opravdu snadné.

5 tipů pro úspěšné hubnutí

Letní sezóna se blíží a s ní pochopitelně přicházejí i teploty, které nás často nutí odhalovat více kůže, než by nám bylo milé. Pokud se Vám stále ještě nepodařilo shodit těch pár kil, která jste nabrali přes zimu, můžete se nechat inspirovat našimi tipy pro zdravé hubnutí. Jsou ověřené a fungují!

TOP trendy pro jaro 2013

Nejoblíbenější část roku konečně přichází a s ní i nové módní trendy. Co vám letos rozhodně nesmí chybět ve vašem letním šatníku? Pojďte se s námi podívat na nejžhavější trendy této sezóny!

Fenomén jménem "beauty box"

Není to tak dávno, co se na české kosmetické scéně objevil „beauty box“ – hit známý doposud pouze ze zahraničí. Tato „krabička krásy“, jak se také někdy nazývá, umožňuje ženám, aby si na vlastní kůži vyzkoušely luxusní nebo méně dostupnou kosmetiku.

Proč vyzkoušet krabičkovou dietu?

Jídlo v krabičkách se v poslední době stalo hitem na poli zdravého hubnutí a získává si stále více příznivců. Na jakém principu celý krabičkový systém vlastně funguje a proč byste ho měli vyzkoušet také?

Vyzkoušejte neobvyklé grilované variace!

Chystáte se grilovací sezónu teprve zahájit nebo už máte první letošní grilování úspěšně za sebou? Nechtěli byste tentokrát vyzkoušet něco jiného a překvapit své blízké poněkud netradičním menu? Co takhle vyměnit klasické maso v marinádě za nové a nečekané kombinace?